การเรียกดู ตาม UDC 664.854
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 3 จากทั้งหมด 3
| ประเภท | วันที่เผยแพร่ | Date of entry | ชื่อเรื่อง | ผู้แต่ง |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 25-กัน-2025 | 28-ตุล-2025 | Використання сухофруктів у технології десертних страв | Івашина, Л. Л.; Бишовець, Л. Г.; Ivashyna, L.; Byshovets, L. |
| Article | 1-กุม-2012 | 10-เมษ-2013 | Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння | Малежик, І.; Євчук, Я.; Дубковецький, І.; Malezhik, І.; Yevchuk, Ya.; Dubkovetskiy, I. |
| Book | 8-กรก-2016 | 8-กรก-2016 | Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | Назарко, Ірина Степанівна |