Prohlížení dle UDC 664.64

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 7 z 7
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Article8-říj-201521-pro-2015Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тестеGurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия
Article25-dub-201726-čer-2017Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хлібаЧорний, В. М.; Chornyi, V.
Master Thesis20-pro-201923-pro-2019Оптимізація виробничого процесу автоматизованої переробки макулатуриКреховецька, Вікторія Мирославівна; Krekhovetska, Viktoriia
Article23-dub-201526-úno-2016Особливості дослідження реологічних характеристик тістаВойтюк, В.; Voytyuk, V.
Article29-říj-201422-led-2016Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної діїВойтюк, В.; Voytyuk, V.
Master Thesis24-pro-201924-pro-2019Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва томатного сокуРудакевич, Наталя Григорівна; Пахолок, Надія Юріївна; Rudakevich, Natalia; Pakholok, Nadiya
Article8-říj-201521-pro-2015Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінностіПашова, Наталія; Волощук, Галина; Pashova, Natalia; Voloschuk, Halyna