UDC 664.3
Gösterilen sonuçlar 1 - 5 den 5
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
|---|---|---|---|---|
| Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди | Васильєв, Віктор; Чобіт, Максим; Панченко, Юрій; Кот, Володимир; Vasylyev, Viktor; Chobit, Maxym; Panchenko, Yuriy; Kot, Volodymyr |
| Conference Abstract | 10-Eki-2019 | 15-Kas-2019 | Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження | Копильчук, Галина; Кеца, Оксана; Kopilchuk, Galina; Ketsa, Oksana |
| Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктів | Криськова, Л.; Лісовська, Т.; Пилипчук, О.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A. |
| Conference Abstract | 28-Nis-2021 | 12-Ara-2021 | Транс-жири у харчових продуктах | Дуда, М.; Салівонов, Т.; Duda, M.; Salivonov, T. |
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами | Полевий, М. І.; Салата, В. З.; Polevyi, M. I.; Salata, V. Z. |