Percorrer por autor Цісарик, Орися
Mostrar resultados 1-6 de 6.
Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
Conference Abstract | 11-Out-2017 | 28-Out-2017 | Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna |
Conference Abstract | 11-Out-2017 | 28-Out-2017 | Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України | Сливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia |
Article | 8-Out-2015 | 21-Dez-2015 | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov |
Conference Abstract | 11-Out-2017 | 28-Out-2017 | Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи | Скульська, Інна; Цісарик, Орися; Skulska, Inna; Tsisaryk, Orysia |
Conference Abstract | 11-Jun-2020 | 29-Set-2020 | Родина провізора Марії Ничай-Баран: в умовах більшовицько-тоталітарного режиму й у вільному світі | Цісарик, Орися; Яворська, Лідія |
Conference Abstract | 10-Out-2019 | 15-Nov-2019 | Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Пацак, Наталя; Tsisaryk, Orysia; Slyvka, Iryna; Patsak, Natalia |