Percorrer por autor Цісарик, Орися

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-6 de 6.
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract11-Out-201728-Out-2017Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового маслаЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna
Conference Abstract11-Out-201728-Out-2017Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів УкраїниСливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia
Article8-Out-201521-Dez-2015Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період рокуЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov
Conference Abstract11-Out-201728-Out-2017Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзиСкульська, Інна; Цісарик, Орися; Skulska, Inna; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-Jun-202029-Set-2020Родина провізора Марії Ничай-Баран: в умовах більшовицько-тоталітарного режиму й у вільному світіЦісарик, Орися; Яворська, Лідія
Conference Abstract10-Out-201915-Nov-2019Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавкамиЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Пацак, Наталя; Tsisaryk, Orysia; Slyvka, Iryna; Patsak, Natalia