Перегляд зібрання за групою - Автори Дацишин, Катерина Євгеніївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 4 із 4
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations202328-тра-2025Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Course of lecturesвер-20256-жов-2025Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 1Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна
Course of lecturesвер-20256-жов-2025Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 2Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна
Methodical recommendationsтра-20256-жов-2025Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології»Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Карпик, Галина Вікторівна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна