Lehitse Autor Ворощук, В.
Näidatakse tulemusi 1 kuni 10 10 -st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
Article | 20-nov-2013 | 15-mär-2017 | Аналіз процесу замішування тіста | Хом’як, О.; Ворощук, В. |
Article | 27-okt-2010 | 20-vee-2016 | Оптимальні параметри роботи роторно-вихрового емульсора | Ворощук, В.; Шинкарик, М.; Бринзей, Л.; Булянра, О. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mär-2017 | Основні вимоги до сучасних тістозакатувальних машин | Мазуранчик, С.; Ворощук, В. |
Article | 14-mai-2008 | 24-mai-2016 | Особливості затрат потужності в парі ротор-статор в роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашнього | Шинкарик, М.; Ворощук, В. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mär-2017 | Особливості систем СІП-миття на переробних підприємствах | Кришталович, А.; Ворощук, В. |
Article | 29-okt-2014 | 22-jaa-2016 | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах | Ворощук, В.; Шинкарик, М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mär-2017 | Перспективи розвитку спиртової промисловості в Україні | Чайка, В.; Ворощук, В. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mär-2017 | Санітарно-гігієнічні вимоги при митті овочів та фруктів | Яршевич, О.; Ворощук, В. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mär-2017 | Інтенсивність гідродинамічної обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі | Ворощук, В.; Шинкарик, М. |
Article | 5-det-2012 | 11-vee-2016 | Інтенсифікація виробництва композиційних продуктів у роторно-вихрових аппаратах | Ворощук, В.; Шинкарик, М. |