Yazar Божик, Л. І.
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 6-Ara-2023 | 21-Oca-2024 | Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництві | Лялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; I Bozhyk, L. |
| Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Фортифікація борошна | Лялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A.; Bozhyk, L. |
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування | Божик, Л. І.; Bozhyk, L. I. |
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; Bozhik, L. I. |