Lehitse Autor Адамішин, О. В.
Näidatakse tulemusi 1 kuni 3 3 -st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 20-mai-2021 | 23-juu-2021 | Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Адамішин, О. В.; Selsky, V. R.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 6-det-2023 | 21-jaa-2024 | Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів | Адамішин, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Adamishyn, O. V.; Karpyk, G. V. |