Перегляд зібрання за групою - Автори Божик, Л. І.
Результати від 1 до 4 із 4
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництві | Лялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; I Bozhyk, L. |
| Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Фортифікація борошна | Лялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A.; Bozhyk, L. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування | Божик, Л. І.; Bozhyk, L. I. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; Bozhik, L. I. |