Перегляд зібрання за групою - Автори Ворощук, В.
Результати від 1 до 10 із 10
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 20-лис-2013 | 15-бер-2017 | Аналіз процесу замішування тіста | Хом’як, О.; Ворощук, В. |
Article | 27-жов-2010 | 20-лют-2016 | Оптимальні параметри роботи роторно-вихрового емульсора | Ворощук, В.; Шинкарик, М.; Бринзей, Л.; Булянра, О. |
Article | 20-лис-2013 | 15-бер-2017 | Основні вимоги до сучасних тістозакатувальних машин | Мазуранчик, С.; Ворощук, В. |
Article | 14-тра-2008 | 24-тра-2016 | Особливості затрат потужності в парі ротор-статор в роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашнього | Шинкарик, М.; Ворощук, В. |
Article | 20-лис-2013 | 15-бер-2017 | Особливості систем СІП-миття на переробних підприємствах | Кришталович, А.; Ворощук, В. |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах | Ворощук, В.; Шинкарик, М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Article | 20-лис-2013 | 15-бер-2017 | Перспективи розвитку спиртової промисловості в Україні | Чайка, В.; Ворощук, В. |
Article | 20-лис-2013 | 15-бер-2017 | Санітарно-гігієнічні вимоги при митті овочів та фруктів | Яршевич, О.; Ворощук, В. |
Article | 20-лис-2013 | 15-бер-2017 | Інтенсивність гідродинамічної обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі | Ворощук, В.; Шинкарик, М. |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Інтенсифікація виробництва композиційних продуктів у роторно-вихрових аппаратах | Ворощук, В.; Шинкарик, М. |