Перегляд зібрання за групою - Теми 664.859
Результати від 1 до 10 із 10
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів оздоровчого та функціонального призначення | Чебеняк, Т.; Chebeniak, T. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів | Чебеняк, Т. А.; Мельнічук, О. Є.; Chebeniak, T. A.; Melnichuk, O. E. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування | Баса, В. І. А.; Мельнічук, О. Є.; Baca, W. I. A.; Melnichuk, O. E. |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування | Хамуляк, Т.; Khamuliak, T. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Консервування капусти | Хамуляк, Т. Є.; Бейко, Л. А.; Khamuliak, T. E.; Beyco, L. A. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржі | Юськів, Г. І.; Мельнічук, О. Є.; Yuskiv, G. I.; Melnichuk, O. E. |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’Івуару | Вільфрід, Басса; Baca Ikpe Wilfried Abel |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд | Пастух, О. В. |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Спаржа, природнє джерело біологічно активних речовин | Юськів, Г.; Yuskiv, G. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів | Пастух, О. В.; Бейко, Л. А.; Pastukh, O. V.; Beyco, L. A. |