Перегляд зібрання за групою - Теми оцінка стану підприємства

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-20244-лип-2024Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor Thesisчер-202414-чер-2024Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова»)Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina
Bachelor Thesisчер-20243-лип-2024Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia
Bachelor Thesisчер-20243-лип-2024Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»)Даниленко, Оксана Миколаївна; Danylenko, Oksana