Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33727
Titulua: | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків |
Beste titulu batzuk: | Development of a new kind of fruit preserves with marrow squash |
Egilea: | Витвицька, Юлія Ігорівна Vytvytska, Yuliia Ihorivna |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 |
Bibliographic description (Ukraine): | Витвицька Ю. І. Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Ю. І. Витвицька. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 76 с. |
Bibliographic description (International): | Vytvytska Y. I. Development of a new kind of fruit preserves with marrow squash : master's thesis in specialty „181 — “food technology” / Y. I. Vytvytska. — Ternopil : TNTU, 2020. — 76 p. |
Gordailuaren-data: | 2020 |
Date of entry: | 29-Dec-2020 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Supervisor: | Бейко, Людмила Анатоліївна Beiko, Liudmyla Anatoliivna |
Committee members: | Зварич, Наталя Миколаївна Zvarych, Natalia Mykolaivna |
Gako-hitzak: | 181 харчові технології фруктові консерви кабачок метод холодного протирання удосконалена технологія консервування харчова промисловість canned fruit marrow squash cold rubbing method advanced technology canning food industry |
Number of pages: | 76 |
Laburpena: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду дитячих
овочево-фруктових та фруктових консервів з використанням кабачка для
розширення раціону дитячого харчування та отримання консервів із хорошими
смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та
технології виробництва фруктових консервів з кабачком. На підставі отриманих
результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми фруктових консервів. The master's qualification work is devoted to the development of a new type of children's fruit and vegetable canned fruits with the use of zucchini to expand the diet of baby food and canned food with good taste. The purpose of this work is to develop recipes and technologies for the production of canned fruit with zucchini. Based on the obtained results, recipes and technological schemes of canned fruit are proposed. |
Content: | РЕФЕРАТ. ВСТУП. МЕТА І ЗАВДАННЯ РОБОТИ.. РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ.. 1. 1. Кабачки – поширена сировина в Україні. . 1.2. Народногосподарське значення кабачків. 1.3.Аналіз існуючих традиційних технологій.. 1.4. Патентний пошук нових та удосконалених технологій виробництва консервів із кабачків... Висновки до розділу.. РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ 2.1. Характеристика об’єктів досліджень та схема проведення експерименту.. 2.2. Методи досліджень. 2.3. Визначення сухихи речовин у сировини та готової продукції.. 2.4.Проведення досліджень. 2.5. Оцінка органолептики готового продукту... Висновки до розділу.... РОЗДІЛ 3. РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА ЇХ ОБГОВОРЕННЯ Аналіз підібраної сировини.. 3.1. Технологія виробництва овочево- фруктового пюре способом холодного протирання (центрифугуванням)..... 3.1. Розрахунок основних складників рецептури для консервів за традиційною і удосконаленими технологіями..... 3.3. Виготовлення консервів та перевірка їх якості... Висновки до розділу.. РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ... 4.1 Охорона праці.... 4.2 Безпека в надзвичайних ситуаціях... Висновки до розділу..... ВИСНОВКИ...... ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ... ДОДАТКИ... |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33727 |
Copyright owner: | © Витвицька Ю.І., 2020 |
References (Ukraine): | 2 Бедрій Я. І. Безпека життєдіяльності / Бедрій Я. І. – Львів, 2000. – 111 с. 3 Василенко З. В. Плодоовощные пюре в производстве продуктов/ З. В. Василенко, В. С. Баранов.- Москва: Агропромиздат, 1987. – 124 с. 4 Власенко В. І. Техніка безпека і протипожежна техніка у харчовій промисловості / Власенко В. І. – Київ: Державне видавництво технічної літератури УРСР, 1961 – 292 с. 5 Гаубер-Швенк Г., Швенк М. Харчування: dtv-Atlas: Пер.з нім./Худож. Йорг Майр; Наук.ред. пер.: В.Г.Передерій, Ю.Г.Григоров. – К.:Знання-Прес,2004. – 183 с.: іл. – С.57 6 Гляденов С. Н. Очистка сточных вод: традиции и новации //Экология и пром-сть России. - 2001. - No 2. - С. 15-17. 7 Гончаренко Г. М. Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [довідник] / Г. М. Гончаренко Г. М., В. В. Дуб, В. В. Гончаренко – К.: 2007 – 412 с. 8 Гореньков Э. С. Технология консервирования / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 9 Губський А. І., Цивільна оборона : підручник для вищ. навч. закладів / А. І. Губський. Київ : Міністерство освіти, 1995. 216 с. 10 Джафаров А. Ф. Товароведение плодов и овощей / Джафаров А. Ф. – М. : Экономика, 1985. – 280 с. 11 Джигирей B. C. Основи екології та охорона навколишнього природного середовища / Джигирей B. C., Сторожук В. М., Яцюк Р. А. – Львів: Афіша, 2000 – 272 с. 12 ДСТУ 33-96 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови 13 ДСТУ 3695-98 (ГОСТ 30579-98) Консерви овочеві для дієтичного харчування. Технічні умови 14 Казаков Е.Д. Биохимия зерна и хлебопродуктов/Е.Д. Казаков, Г. П. Кириленко. – СПб.: [Текст]ГИОРД, 2005. – 512 с. 15 Комплексы оборудования по производству плодоовощных, овощных и фруктовых консервов. – Одесса : СКТБ «Продмаш», [Текст]1990. – 80с. 16 Марх А. Т. Биохимия консервированных плодов и овощей / Марх А. Т. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 371 с. 17 Марх А. Т. Технохимический контроль консервного производства / Марх А. Т., Зыкина Т. Ф., Голубев В. Н. – Москва: Агропромиздат , 1989. – 404 с. 18 4. Новиков, М.М. Фізіолого-біохімічні основи формування якості врожаю сільськогосподарських культур [Текст]. М.: – МСХА. - 1994 р. – 189 с 19 Покровский А.А. Химический состав пищевых продуктов / Покровский А. А. – М.: Пищевая промышленность, 1976. – 228с. 20 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом: ДСТУ ISO 2173:2007. – [Чинний від 2008-04- 01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2008. – IV, 24 с. – (Національний стандарт України). 21 Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи визначення титрованої кислотності: ДСТУ 4957:2008– [Чинний від 2008-04-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2008. – IV, 24 с. – (Національний стандарт України). 22 Плахотін В. Я., Тюрікова І.С., Хомич Г. П. Теоретичні основи технологій харчових виробництв:Навчальний посібник. –Київ:Центр навчальної літератури,. 2006. – 640 с. 23 Сборник технологических инструкций по производству консервoв; в 2 томах: М. : Пищ. про – сть, 1977. – Т.1 – 170 с 24 Серега Д.Г. Охрана труда и пищевой промышленности / Д. Г. Серега В. И., Дашевский. - М.: Лег. и пищ. пром-сть,1983. – 244 с. 25 Ситников Е.Д., Оборудование консервных заводов. / Е. Д. Ситников, В. А. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1981. – 248 с. 26 Слюсаревская И.В. Технологические аспекты использования десертных овощей в производстве продукции для общественного питания//Современная наука и инновации //Научный журнал.- 2015.- 77-79 с. 27 Справочник по овощеводству; под общ. ред. докт. с.-х. наук, проф. В. А. Брызгалова. — Л. : Колос, Ленинградское отд-ние. 1983. — 511 с. 28 Справочник технолога плодоовощного произвоства /составитель: М. Куницина. – Санкт-Петербург: ПрофиКС, 2001. – 478с. 29 Сборник технологических инструкций по производству консервов: В 2 т. / Всесоюз. научно-исследоват. ин-т консервной и овощесуш. пром-ти. – М., 1977. – Т.2: Консервы для детского и диетического питания. Консервы фруктовые. Быстрозамороженные продукты. – 432 с. 30 Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Флауменбаум Б.П., Безусов А.Т., Сторожук В.М., Хомич Г.П. – Одеса : Друк., 2006. – 400с. 31 Химический состав пищевых продуктов/Под ред. Акад. АМН СССР А.А.Покровского. - М: Пищ. пром-сть, 1976. – 228 с. 32 Цивільна оборона. Підручник / О.П.Депутат, I.В.Коваленко, I.С.Мужик; За ред. полковника П. I. Кашина. -Львів: ІІП «Василькевич К.І.», 2005. -340 с. |
Content type: | Master Thesis |
Bildumetan azaltzen da: | 181 — харчові технології |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
avtorska dovidka_Vytvytska.doc | Авторська довідка | 29 kB | Microsoft Word | Bistaratu/Ireki |
dyplom_Vytvytska.pdf | Дипломна робота | 1,66 MB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak