Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33727
Назва: Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків
Інші назви: Development of a new kind of fruit preserves with marrow squash
Автори: Витвицька, Юлія Ігорівна
Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Витвицька Ю. І. Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Ю. І. Витвицька. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 76 с.
Bibliographic description: Vytvytska Y. I. Development of a new kind of fruit preserves with marrow squash : master's thesis in specialty „181 — “food technology” / Y. I. Vytvytska. — Ternopil : TNTU, 2020. — 76 p.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 29-гру-2020
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Бейко, Людмила Анатоліївна
Beiko, Liudmyla Anatoliivna
Члени комітету: Зварич, Наталя Миколаївна
Zvarych, Natalia Mykolaivna
Теми: 181
харчові технології
фруктові консерви
кабачок
метод холодного протирання
удосконалена технологія
консервування
харчова промисловість
canned fruit
marrow squash
cold rubbing method
advanced technology
canning
food industry
Кількість сторінок: 76
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду дитячих овочево-фруктових та фруктових консервів з використанням кабачка для розширення раціону дитячого харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва фруктових консервів з кабачком. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми фруктових консервів.
The master's qualification work is devoted to the development of a new type of children's fruit and vegetable canned fruits with the use of zucchini to expand the diet of baby food and canned food with good taste. The purpose of this work is to develop recipes and technologies for the production of canned fruit with zucchini. Based on the obtained results, recipes and technological schemes of canned fruit are proposed.
Зміст: РЕФЕРАТ. ВСТУП. МЕТА І ЗАВДАННЯ РОБОТИ.. РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ.. 1. 1. Кабачки – поширена сировина в Україні. . 1.2. Народногосподарське значення кабачків. 1.3.Аналіз існуючих традиційних технологій.. 1.4. Патентний пошук нових та удосконалених технологій виробництва консервів із кабачків... Висновки до розділу.. РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ 2.1. Характеристика об’єктів досліджень та схема проведення експерименту.. 2.2. Методи досліджень. 2.3. Визначення сухихи речовин у сировини та готової продукції.. 2.4.Проведення досліджень. 2.5. Оцінка органолептики готового продукту... Висновки до розділу.... РОЗДІЛ 3. РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА ЇХ ОБГОВОРЕННЯ Аналіз підібраної сировини.. 3.1. Технологія виробництва овочево- фруктового пюре способом холодного протирання (центрифугуванням)..... 3.1. Розрахунок основних складників рецептури для консервів за традиційною і удосконаленими технологіями..... 3.3. Виготовлення консервів та перевірка їх якості... Висновки до розділу.. РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ... 4.1 Охорона праці.... 4.2 Безпека в надзвичайних ситуаціях... Висновки до розділу..... ВИСНОВКИ...... ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ... ДОДАТКИ...
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33727
Власник авторського права: © Витвицька Ю.І., 2020
Перелік літератури: 2 Бедрій Я. І. Безпека життєдіяльності / Бедрій Я. І. – Львів, 2000. – 111 с. 3 Василенко З. В. Плодоовощные пюре в производстве продуктов/ З. В. Василенко, В. С. Баранов.- Москва: Агропромиздат, 1987. – 124 с. 4 Власенко В. І. Техніка безпека і протипожежна техніка у харчовій промисловості / Власенко В. І. – Київ: Державне видавництво технічної літератури УРСР, 1961 – 292 с. 5 Гаубер-Швенк Г., Швенк М. Харчування: dtv-Atlas: Пер.з нім./Худож. Йорг Майр; Наук.ред. пер.: В.Г.Передерій, Ю.Г.Григоров. – К.:Знання-Прес,2004. – 183 с.: іл. – С.57 6 Гляденов С. Н. Очистка сточных вод: традиции и новации //Экология и пром-сть России. - 2001. - No 2. - С. 15-17. 7 Гончаренко Г. М. Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [довідник] / Г. М. Гончаренко Г. М., В. В. Дуб, В. В. Гончаренко – К.: 2007 – 412 с. 8 Гореньков Э. С. Технология консервирования / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 9 Губський А. І., Цивільна оборона : підручник для вищ. навч. закладів / А. І. Губський. Київ : Міністерство освіти, 1995. 216 с. 10 Джафаров А. Ф. Товароведение плодов и овощей / Джафаров А. Ф. – М. : Экономика, 1985. – 280 с. 11 Джигирей B. C. Основи екології та охорона навколишнього природного середовища / Джигирей B. C., Сторожук В. М., Яцюк Р. А. – Львів: Афіша, 2000 – 272 с. 12 ДСТУ 33-96 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови 13 ДСТУ 3695-98 (ГОСТ 30579-98) Консерви овочеві для дієтичного харчування. Технічні умови 14 Казаков Е.Д. Биохимия зерна и хлебопродуктов/Е.Д. Казаков, Г. П. Кириленко. – СПб.: [Текст]ГИОРД, 2005. – 512 с. 15 Комплексы оборудования по производству плодоовощных, овощных и фруктовых консервов. – Одесса : СКТБ «Продмаш», [Текст]1990. – 80с. 16 Марх А. Т. Биохимия консервированных плодов и овощей / Марх А. Т. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 371 с. 17 Марх А. Т. Технохимический контроль консервного производства / Марх А. Т., Зыкина Т. Ф., Голубев В. Н. – Москва: Агропромиздат , 1989. – 404 с. 18 4. Новиков, М.М. Фізіолого-біохімічні основи формування якості врожаю сільськогосподарських культур [Текст]. М.: – МСХА. - 1994 р. – 189 с 19 Покровский А.А. Химический состав пищевых продуктов / Покровский А. А. – М.: Пищевая промышленность, 1976. – 228с. 20 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом: ДСТУ ISO 2173:2007. – [Чинний від 2008-04- 01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2008. – IV, 24 с. – (Національний стандарт України). 21 Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи визначення титрованої кислотності: ДСТУ 4957:2008– [Чинний від 2008-04-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2008. – IV, 24 с. – (Національний стандарт України). 22 Плахотін В. Я., Тюрікова І.С., Хомич Г. П. Теоретичні основи технологій харчових виробництв:Навчальний посібник. –Київ:Центр навчальної літератури,. 2006. – 640 с. 23 Сборник технологических инструкций по производству консервoв; в 2 томах: М. : Пищ. про – сть, 1977. – Т.1 – 170 с 24 Серега Д.Г. Охрана труда и пищевой промышленности / Д. Г. Серега В. И., Дашевский. - М.: Лег. и пищ. пром-сть,1983. – 244 с. 25 Ситников Е.Д., Оборудование консервных заводов. / Е. Д. Ситников, В. А. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1981. – 248 с. 26 Слюсаревская И.В. Технологические аспекты использования десертных овощей в производстве продукции для общественного питания//Современная наука и инновации //Научный журнал.- 2015.- 77-79 с. 27 Справочник по овощеводству; под общ. ред. докт. с.-х. наук, проф. В. А. Брызгалова. — Л. : Колос, Ленинградское отд-ние. 1983. — 511 с. 28 Справочник технолога плодоовощного произвоства /составитель: М. Куницина. – Санкт-Петербург: ПрофиКС, 2001. – 478с. 29 Сборник технологических инструкций по производству консервов: В 2 т. / Всесоюз. научно-исследоват. ин-т консервной и овощесуш. пром-ти. – М., 1977. – Т.2: Консервы для детского и диетического питания. Консервы фруктовые. Быстрозамороженные продукты. – 432 с. 30 Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Флауменбаум Б.П., Безусов А.Т., Сторожук В.М., Хомич Г.П. – Одеса : Друк., 2006. – 400с. 31 Химический состав пищевых продуктов/Под ред. Акад. АМН СССР А.А.Покровского. - М: Пищ. пром-сть, 1976. – 228 с. 32 Цивільна оборона. Підручник / О.П.Депутат, I.В.Коваленко, I.С.Мужик; За ред. полковника П. I. Кашина. -Львів: ІІП «Василькевич К.І.», 2005. -340 с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Vytvytska.docАвторська довідка29 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Vytvytska.pdfДипломна робота1,66 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора