Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31541
Tytuł: | Вдосконалення лінії очистки сироватки |
Inne tytuły: | Improvement of whey purifikation line |
Authors: | Шинкарик, М. Юкало, Володимир Глібович Кравець, О. Shynkaryk, M. Jukalo, V. Kravets, O. |
Akcesoria: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Шинкарик М. Вдосконалення лінії очистки сироватки / Шинкарик М., Юкало В., Кравець О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2005. — Том 10. — № 2. — С. 192–196. — (Математичне моделювання. Математика. Фізика). |
Bibliographic description: | Shynkaryk M., Jukalo V., Kravets O. (2005) Vdoskonalennia linii ochystky syrovatky [Improvement of whey purifikation line]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 10, no 2, pp. 192-196 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (10), 2005 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (10), 2005 |
Journal/kolekcja: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Release/№ : | 2 |
Tom: | 10 |
Data wydania: | 30-mar-2005 |
Data archiwizacji: | 1-gru-2005 |
Date of entry: | 12-maj-2020 |
Wydawca: | ТДТУ TSTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
UDC: | 621.326 |
Strony: | 5 |
Zakres stron: | 192-196 |
Główna strona: | 192 |
Strona końcowa: | 196 |
Abstract: | В статті розглянуто методи переробки сироватки. Досліджено вміст білкової пилюки в сироватці при виробництві казеїну і сиру домашнього. Запропоновано вдосконалити лінію очистки сироватки шляхом встановлення фільтра розробленої конструкції. The methods of raw materials processing is discussed in the article. The research revealed the amount of albumen dust in the production process of cottage cheese. It was proposed to use the worked out filter as the first stage of diffraction. . |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31541 |
ISSN: | 1727-7108 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Э.Ф. Кравченко. Пути рационального использования молочной сыворотки / Молочное дело. - 2004. - №9. – С.14-16. 2. Е.А.Чоботарьов. Центробежное выделение дисперсных фаз из молочной сыворотки и ее концентратов / Сыроделие и маслоделие. - № 5. 2001. – С.31-33. 3. Лукъянов Н.Я. Теория и расчет молочных сепараторов. – М.: Пищевая промышленность, 1977. - 87 с. 4. Чубик Н.А., Маслов Л.Н. Справочник по теплофизическим характеристикам пищевых продуктов и полуфабрикатов. - М: Пищевая промышленность, 1970. -184 с. 5. Каталог оборудования пищевой промышленности – М.: Агропромиздат, 1991. –258 с. 6. Декл. пат. 3776 Україна, №B01D3/30 Фільтр для очищення сироватки від білка / Шинкарик М.М., Кравець О.І. 12.03.04. Опубл. 15.12.04. Бюл. №12. |
References: | 1. E.F. Kravchenko. Puti ratsionalnoho ispolzovaniia molochnoi syvorotki, Molochnoe delo, 2004, No 9, P.14-16. 2. E.A.Chobotarov. Tsentrobezhnoe vydelenie dispersnykh faz iz molochnoi syvorotki i ee kontsentratov, Syrodelie i maslodelie, No 5. 2001, P.31-33. 3. Lukieianov N.Ia. Teoriia i raschet molochnykh separatorov, M., Pishchevaia promyshlennost, 1977, 87 p. 4. Chubik N.A., Maslov L.N. Spravochnik po teplofizicheskim kharakteristikam pishchevykh produktov i polufabrikatov, M: Pishchevaia promyshlennost, 1970. -184 p. 5. Kataloh oborudovaniia pishchevoi promyshlennosti – M., Ahropromizdat, 1991. –258 p. 6. Dekl. pat. 3776 Ukraine, №B01D3/30 Filtr dlia ochyshchennia syrovatky vid bilka, Shynkaryk M.M., Kravets O.I. 12.03.04. Publ. 15.12.04. Bull. No 12. |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Вісник ТДТУ, 2005, том 10, № 2 |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2005v10n2_Shynkaryk_M-Improvement_of_whey_purifikation_192-196.pdf | 197,93 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
TSTUSJ_2005v10n2_Shynkaryk_M-Improvement_of_whey_purifikation_192-196.djvu | 86,98 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
TSTUSJ_2005v10n2_Shynkaryk_M-Improvement_of_whey_purifikation_192-196__COVER.png | 362,33 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi