Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31541

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкарик, М.
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович
dc.contributor.authorКравець, О.
dc.contributor.authorShynkaryk, M.
dc.contributor.authorJukalo, V.
dc.contributor.authorKravets, O.
dc.date.accessioned2020-05-12T12:39:47Z-
dc.date.available2020-05-12T12:39:47Z-
dc.date.created2005-03-30
dc.date.issued2005-03-30
dc.date.submitted2005-12-01
dc.identifier.citationШинкарик М. Вдосконалення лінії очистки сироватки / Шинкарик М., Юкало В., Кравець О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2005. — Том 10. — № 2. — С. 192–196. — (Математичне моделювання. Математика. Фізика).
dc.identifier.issn1727-7108
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31541-
dc.description.abstractВ статті розглянуто методи переробки сироватки. Досліджено вміст білкової пилюки в сироватці при виробництві казеїну і сиру домашнього. Запропоновано вдосконалити лінію очистки сироватки шляхом встановлення фільтра розробленої конструкції.
dc.description.abstractThe methods of raw materials processing is discussed in the article. The research revealed the amount of albumen dust in the production process of cottage cheese. It was proposed to use the worked out filter as the first stage of diffraction. .
dc.format.extent192-196
dc.language.isouk
dc.publisherТДТУ
dc.publisherTSTU
dc.relation.ispartofВісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (10), 2005
dc.relation.ispartofScientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (10), 2005
dc.titleВдосконалення лінії очистки сироватки
dc.title.alternativeImprovement of whey purifikation line
dc.typeArticle
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages5
dc.subject.udc621.326
dc.relation.references1. Э.Ф. Кравченко. Пути рационального использования молочной сыворотки / Молочное дело. - 2004. - №9. – С.14-16.
dc.relation.references2. Е.А.Чоботарьов. Центробежное выделение дисперсных фаз из молочной сыворотки и ее концентратов / Сыроделие и маслоделие. - № 5. 2001. – С.31-33.
dc.relation.references3. Лукъянов Н.Я. Теория и расчет молочных сепараторов. – М.: Пищевая промышленность, 1977. - 87 с.
dc.relation.references4. Чубик Н.А., Маслов Л.Н. Справочник по теплофизическим характеристикам пищевых продуктов и полуфабрикатов. - М: Пищевая промышленность, 1970. -184 с.
dc.relation.references5. Каталог оборудования пищевой промышленности – М.: Агропромиздат, 1991. –258 с.
dc.relation.references6. Декл. пат. 3776 Україна, №B01D3/30 Фільтр для очищення сироватки від білка / Шинкарик М.М., Кравець О.І. 12.03.04. Опубл. 15.12.04. Бюл. №12.
dc.relation.referencesen1. E.F. Kravchenko. Puti ratsionalnoho ispolzovaniia molochnoi syvorotki, Molochnoe delo, 2004, No 9, P.14-16.
dc.relation.referencesen2. E.A.Chobotarov. Tsentrobezhnoe vydelenie dispersnykh faz iz molochnoi syvorotki i ee kontsentratov, Syrodelie i maslodelie, No 5. 2001, P.31-33.
dc.relation.referencesen3. Lukieianov N.Ia. Teoriia i raschet molochnykh separatorov, M., Pishchevaia promyshlennost, 1977, 87 p.
dc.relation.referencesen4. Chubik N.A., Maslov L.N. Spravochnik po teplofizicheskim kharakteristikam pishchevykh produktov i polufabrikatov, M: Pishchevaia promyshlennost, 1970. -184 p.
dc.relation.referencesen5. Kataloh oborudovaniia pishchevoi promyshlennosti – M., Ahropromizdat, 1991. –258 p.
dc.relation.referencesen6. Dekl. pat. 3776 Ukraine, №B01D3/30 Filtr dlia ochyshchennia syrovatky vid bilka, Shynkaryk M.M., Kravets O.I. 12.03.04. Publ. 15.12.04. Bull. No 12.
dc.identifier.citationenShynkaryk M., Jukalo V., Kravets O. (2005) Vdoskonalennia linii ochystky syrovatky [Improvement of whey purifikation line]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 10, no 2, pp. 192-196 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleВісник Тернопільського державного технічного університету
dc.citation.volume10
dc.citation.issue2
dc.citation.spage192
dc.citation.epage196
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2005, том 10, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.