Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31541
Заглавие: | Вдосконалення лінії очистки сироватки |
Други Заглавия: | Improvement of whey purifikation line |
Автори: | Шинкарик, М. Юкало, Володимир Глібович Кравець, О. Shynkaryk, M. Jukalo, V. Kravets, O. |
Affiliation: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Шинкарик М. Вдосконалення лінії очистки сироватки / Шинкарик М., Юкало В., Кравець О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2005. — Том 10. — № 2. — С. 192–196. — (Математичне моделювання. Математика. Фізика). |
Bibliographic description (International): | Shynkaryk M., Jukalo V., Kravets O. (2005) Vdoskonalennia linii ochystky syrovatky [Improvement of whey purifikation line]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 10, no 2, pp. 192-196 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (10), 2005 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (10), 2005 |
Journal/Collection: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Issue: | 2 |
Volume: | 10 |
Дата на Публикуване: | 30-Мар-2005 |
Submitted date: | 1-Дек-2005 |
Date of entry: | 12-Май-2020 |
Издател: | ТДТУ TSTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
UDC: | 621.326 |
Number of pages: | 5 |
Page range: | 192-196 |
Start page: | 192 |
End page: | 196 |
Резюме: | В статті розглянуто методи переробки сироватки. Досліджено вміст білкової пилюки в сироватці при виробництві казеїну і сиру домашнього. Запропоновано вдосконалити лінію очистки сироватки шляхом встановлення фільтра розробленої конструкції. The methods of raw materials processing is discussed in the article. The research revealed the amount of albumen dust in the production process of cottage cheese. It was proposed to use the worked out filter as the first stage of diffraction. . |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31541 |
ISSN: | 1727-7108 |
References (Ukraine): | 1. Э.Ф. Кравченко. Пути рационального использования молочной сыворотки / Молочное дело. - 2004. - №9. – С.14-16. 2. Е.А.Чоботарьов. Центробежное выделение дисперсных фаз из молочной сыворотки и ее концентратов / Сыроделие и маслоделие. - № 5. 2001. – С.31-33. 3. Лукъянов Н.Я. Теория и расчет молочных сепараторов. – М.: Пищевая промышленность, 1977. - 87 с. 4. Чубик Н.А., Маслов Л.Н. Справочник по теплофизическим характеристикам пищевых продуктов и полуфабрикатов. - М: Пищевая промышленность, 1970. -184 с. 5. Каталог оборудования пищевой промышленности – М.: Агропромиздат, 1991. –258 с. 6. Декл. пат. 3776 Україна, №B01D3/30 Фільтр для очищення сироватки від білка / Шинкарик М.М., Кравець О.І. 12.03.04. Опубл. 15.12.04. Бюл. №12. |
References (International): | 1. E.F. Kravchenko. Puti ratsionalnoho ispolzovaniia molochnoi syvorotki, Molochnoe delo, 2004, No 9, P.14-16. 2. E.A.Chobotarov. Tsentrobezhnoe vydelenie dispersnykh faz iz molochnoi syvorotki i ee kontsentratov, Syrodelie i maslodelie, No 5. 2001, P.31-33. 3. Lukieianov N.Ia. Teoriia i raschet molochnykh separatorov, M., Pishchevaia promyshlennost, 1977, 87 p. 4. Chubik N.A., Maslov L.N. Spravochnik po teplofizicheskim kharakteristikam pishchevykh produktov i polufabrikatov, M: Pishchevaia promyshlennost, 1970. -184 p. 5. Kataloh oborudovaniia pishchevoi promyshlennosti – M., Ahropromizdat, 1991. –258 p. 6. Dekl. pat. 3776 Ukraine, №B01D3/30 Filtr dlia ochyshchennia syrovatky vid bilka, Shynkaryk M.M., Kravets O.I. 12.03.04. Publ. 15.12.04. Bull. No 12. |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Вісник ТДТУ, 2005, том 10, № 2 |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2005v10n2_Shynkaryk_M-Improvement_of_whey_purifikation_192-196.pdf | 197,93 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
TSTUSJ_2005v10n2_Shynkaryk_M-Improvement_of_whey_purifikation_192-196.djvu | 86,98 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
TSTUSJ_2005v10n2_Shynkaryk_M-Improvement_of_whey_purifikation_192-196__COVER.png | 362,33 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.