Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124

Tytuł: Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації
Inne tytuły: The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification
Authors: Писків, Світлана
Кухтин, Микола Дмитрович
Pyskiv, Svitlana
Kukhtyn, Mykola
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Cytat: Писків С. Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації / Світлана Писків, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 163. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Pyskiv S., Kukhtyn M. (2019) Zdatnist pryrodnoho skvashuvannia moloka ta zakvasochnykh kultur yohurta i smetany do denitryfikatsii [The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 163 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.136
Strony: 1
Zakres stron: 163
Główna strona: 163
Strona końcowa: 163
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Wykaz piśmiennictwa: 1. Касянчук, В., Бергілевич, О., Крижанівський, Я., Кухтин, М. (2006). Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ. Ветеринарна медицина України, 7, 38–40.
2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45.
References: 1. Kasianchuk, V., Berhilevych, O., Kryzhanivskyi, Ya., Kukhtyn, M. (2006). Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 7, 38–40.
2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi