このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124

タイトル: Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації
その他のタイトル: The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification
著者: Писків, Світлана
Кухтин, Микола Дмитрович
Pyskiv, Svitlana
Kukhtyn, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Писків С. Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації / Світлана Писків, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 163. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Pyskiv S., Kukhtyn M. (2019) Zdatnist pryrodnoho skvashuvannia moloka ta zakvasochnykh kultur yohurta i smetany do denitryfikatsii [The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 163 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
発行日: 10-10月-2019
Date of entry: 15-11月-2019
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.136
Number of pages: 1
Page range: 163
Start page: 163
End page: 163
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References (Ukraine): 1. Касянчук, В., Бергілевич, О., Крижанівський, Я., Кухтин, М. (2006). Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ. Ветеринарна медицина України, 7, 38–40.
2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45.
References (International): 1. Kasianchuk, V., Berhilevych, O., Kryzhanivskyi, Ya., Kukhtyn, M. (2006). Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 7, 38–40.
2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45.
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。