Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124

Pealkiri: Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації
Teised pealkirjad: The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification
Autor: Писків, Світлана
Кухтин, Микола Дмитрович
Pyskiv, Svitlana
Kukhtyn, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Писків С. Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації / Світлана Писків, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 163. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Pyskiv S., Kukhtyn M. (2019) Zdatnist pryrodnoho skvashuvannia moloka ta zakvasochnykh kultur yohurta i smetany do denitryfikatsii [The ability of the soured milk and the yogurt and the sour cream starter cultures to the denitrification]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 163 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ilmumisaasta: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.136
Number of pages: 1
Page range: 163
Start page: 163
End page: 163
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29124
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References (Ukraine): 1. Касянчук, В., Бергілевич, О., Крижанівський, Я., Кухтин, М. (2006). Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ. Ветеринарна медицина України, 7, 38–40.
2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45.
References (International): 1. Kasianchuk, V., Berhilevych, O., Kryzhanivskyi, Ya., Kukhtyn, M. (2006). Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 7, 38–40.
2. Pyskiv, S. I., Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20 (85), 41–45.
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.