Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 101-113 зі 113 (час пошуку: 0.014 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернахБєлка, Аліна; Салєба, Людмила; Belka, Alina; Saleba, Liudmyla
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної оліїКуник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукціїДанчук, Вячеслав; Ушкалов, Валерій; Danchuk, Vyacheslav; Ushkalov, Valeriy
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухніКозлова, Катерина; Колеснікова, Марина; Kozlova, Kateryna; Kolesnikova, Maryna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Видавнича сторінка-
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Інновації на ринку йогуртів функціонального призначенняМотузка, Юлія; Татарова, Дар`я; Motuzka, Iuliia; Tatarova, Daria
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізуГудзенко, Олена; Борзова, Наталія; Gudzenko, Olena; Borzova, Nataliya
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовинМалімон, Зоя; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Наталія; Рущинська, Тетяна; Malimon, Zoya; Kukhtyn, Mykola; Boltyk, Natalia; Ruschinskaya, Tatiana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибкаВічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Для нотаток-
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопіїШевчук, Роман; Мягкота, Степан; Сукач, Олег; Пушак, Андрій; Малий, Тарас; Волошиновський, Анатолій; Фульмес, Михайло; Shevchuk, Roman; Myagkota, Stepan; Sukach, Oleh; Pushak, Andriy; Malyi, Taras; Voloshinovskii, Anatolii; Fulmes, Mykhailo
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металамиДемченко, Павло; Козлов, Костянтин; Демченко, Віолетта; Demchenko, Pavlo; Kozlov, Kostiantyn; Demchenko, Violetta
Proceedings Book10-жов-201925-жов-2019Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Результати 101-113 зі 113 (час пошуку: 0.014 секунди).