Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27955
Назва: | Особливості проведення антикризового маркетингу |
Автори: | Подвірна, Тетяна Володимирівна |
Бібліографічний опис: | Подвірна Т.В. Особливості проведення антикризового маркетингу / Т.В. Подвірна // Матеріали І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Тенденції та перспективи розвитку маркетингу як основи конкурентоспроможності українських підприємств на європейському ринку» (10 квітня 2019). Тернопіль, ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», 2019. – 25-27 с. |
Дата публікації: | 10-кві-2019 |
Дата внесення: | 14-тра-2019 |
Видавництво: | ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», 2019 |
Країна (код): | UA |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27955 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Теза_19_10.04.19_КоледжХарч.технолог.pdf | 1,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора