Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27782
Titulua: | Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів |
Beste titulu batzuk: | Using the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products |
Egilea: | Гребельник, О. П. Надточій, В. М. Hrebelnyk, O. P. Nadtochii, V. M. |
Affiliation: | Білоцерківський національний аграрний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Гребельник О. П. Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів / О. П. Гребельник, В. М. Надточій // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 102. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Hrebelnyk O. P., Nadtochii V. M. (2018) Zastosuvannia hedonichnoi shkaly otsiniuvannia za rozroblennia novykh kyslomolochnykh produktiv [Using the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 102 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Gordailuaren-data: | 28-Nov-2018 |
Date of entry: | 18-Feb-2019 |
Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
UDC: | 637.146.34 658.562 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 102 |
Start page: | 102 |
End page: | 102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27782 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
References (Ukraine): | 1. Килкаст Д., Субраманиами П. Стабильность и срок годности. Молочные продукты – СПб.: ИД «Профессия», 2013. – 376 с. |
References (International): | 1. Kilkast D., Subramaniami P. Stabilnost i srok hodnosti. Molochnye produkty – SPb., ID "Professiia", 2013, 376 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Hrebelnyk_O_P-Using_the_hedonic_evaluation_102.pdf | 252,63 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
VII_AZST_2018v3_Hrebelnyk_O_P-Using_the_hedonic_evaluation_102.djvu | 18,92 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
VII_AZST_2018v3_Hrebelnyk_O_P-Using_the_hedonic_evaluation_102__COVER.png | 471,01 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.