Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27782

Tytuł: Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів
Inne tytuły: Using the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products
Authors: Гребельник, О. П.
Надточій, В. М.
Hrebelnyk, O. P.
Nadtochii, V. M.
Akcesoria: Білоцерківський національний аграрний університет, Україна
Cytat: Гребельник О. П. Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів / О. П. Гребельник, В. М. Надточій // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 102. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Hrebelnyk O. P., Nadtochii V. M. (2018) Zastosuvannia hedonichnoi shkaly otsiniuvannia za rozroblennia novykh kyslomolochnykh produktiv [Using the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 102 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 3
Data wydania: 28-lis-2018
Date of entry: 18-lut-2019
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
UDC: 637.146.34
658.562
Strony: 1
Zakres stron: 102
Główna strona: 102
Strona końcowa: 102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27782
ISBN: 978-617-7331-71-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Wykaz piśmiennictwa: 1. Килкаст Д., Субраманиами П. Стабильность и срок годности. Молочные продукты – СПб.: ИД «Профессия», 2013. – 376 с.
References: 1. Kilkast D., Subramaniami P. Stabilnost i srok hodnosti. Molochnye produkty – SPb., ID "Professiia", 2013, 376 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi