Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27782

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, О. П.
dc.contributor.authorНадточій, В. М.
dc.contributor.authorHrebelnyk, O. P.
dc.contributor.authorNadtochii, V. M.
dc.coverage.temporal28-29 листопада 2018 року
dc.coverage.temporal28-29 November 2018
dc.date.accessioned2019-02-18T16:16:37Z-
dc.date.available2019-02-18T16:16:37Z-
dc.date.created2018-11-28
dc.date.issued2018-11-28
dc.identifier.citationГребельник О. П. Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів / О. П. Гребельник, В. М. Надточій // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 102. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7331-71-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27782-
dc.format.extent102
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
dc.relation.ispartofBook of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
dc.titleЗастосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів
dc.title.alternativeUsing the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.146.34
dc.subject.udc658.562
dc.relation.references1. Килкаст Д., Субраманиами П. Стабильность и срок годности. Молочные продукты – СПб.: ИД «Профессия», 2013. – 376 с.
dc.relation.referencesen1. Kilkast D., Subramaniami P. Stabilnost i srok hodnosti. Molochnye produkty – SPb., ID "Professiia", 2013, 376 p.
dc.identifier.citationenHrebelnyk O. P., Nadtochii V. M. (2018) Zastosuvannia hedonichnoi shkaly otsiniuvannia za rozroblennia novykh kyslomolochnykh produktiv [Using the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 102 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationБілоцерківський національний аграрний університет, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage102
dc.citation.epage102
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.