Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27782

Název: Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів
Další názvy: Using the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products
Autoři: Гребельник, О. П.
Надточій, В. М.
Hrebelnyk, O. P.
Nadtochii, V. M.
Affiliation: Білоцерківський національний аграрний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Гребельник О. П. Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів / О. П. Гребельник, В. М. Надточій // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 102. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Hrebelnyk O. P., Nadtochii V. M. (2018) Zastosuvannia hedonichnoi shkaly otsiniuvannia za rozroblennia novykh kyslomolochnykh produktiv [Using the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 102 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Datum vydání: 28-lis-2018
Date of entry: 18-úno-2019
Nakladatel: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
UDC: 637.146.34
658.562
Number of pages: 1
Page range: 102
Start page: 102
End page: 102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27782
ISBN: 978-617-7331-71-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
References (Ukraine): 1. Килкаст Д., Субраманиами П. Стабильность и срок годности. Молочные продукты – СПб.: ИД «Профессия», 2013. – 376 с.
References (International): 1. Kilkast D., Subramaniami P. Stabilnost i srok hodnosti. Molochnye produkty – SPb., ID "Professiia", 2013, 376 p.
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.