Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Başlık: Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Diğer Başlıklar: Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing
Yazarlar: Луцко, Любов Богданівна
Lutsko, Liubov
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Луцко Л. Б.Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Л. Б. Луцко. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.
Bibliographic description (International): Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.B. Lutsko — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Yayın Tarihi: Ara-2018
Date of entry: 9-Oca-2019
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Сельський, Володимир Романович
UDC: 664.8
Anahtar kelimeler: 181
харчові технології
черешня
вихід соку
вологоутримуюча здатність
обробка НВЧ хвилями
заморожування
нагрівання
якість
пектинові речовини
cherry
juice outcome
moisture retaining capacity
processing by superhigh frequency waves
freezing
heating
quality
pectin substances
Özet: Магістерська робота присвячена вивченню способів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку.
Masters work is devoted to the study of methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Content type: Thesis Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:181 — харчові технології

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing.pdf395,75 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları