Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515
Titolo: | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин |
Titoli alternativi: | Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs |
Autori: | Олексів, Валентина Романівна |
Affiliation: | ТНТУ імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Олексів В.Р. Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / В.Р. Олексів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. |
Bibliographic description (International): | Oleksiv V.R. Development of a new kind of canned fruit with the use of medicinal herbs: the diploma of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.R. Oleksiv ; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
Data: | 2018 |
Date of entry: | 14-feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Бейко, Людмила Агатоліївна |
UDC: | 621.9 |
Parole chiave: | квіти кульбаби dandelion flowers листя м`яти перцевої leaves of soft pepper квіти бузини чорної elderberry flowers ягоди бузини чорної elderberry berries желе jelly консерви canned food пектин pectin |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням лікарських рослин, для вирішення проблем збагачення раціону людського харчування, консервованими продуктами, збагаченими біологічно активними речовинами та речовинами з лікувальними властивостями, з метою профілактики і лікування. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів з лікарських рослин. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням квіток кульбаби, листя м`яти перцевої, квіток та ягід бузини чорної. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515 |
Copyright owner: | © Олексів В.Р., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | 181 — харчові технології |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Oleksiv_Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs.pdf | 209,54 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione