Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бейко, Людмила Агатоліївна | - |
dc.contributor.author | Олексів, Валентина Романівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-14T16:23:19Z | - |
dc.date.available | 2018-02-14T16:23:19Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Олексів В.Р. Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / В.Р. Олексів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням лікарських рослин, для вирішення проблем збагачення раціону людського харчування, консервованими продуктами, збагаченими біологічно активними речовинами та речовинами з лікувальними властивостями, з метою профілактики і лікування. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів з лікарських рослин. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням квіток кульбаби, листя м`яти перцевої, квіток та ягід бузини чорної. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | квіти кульбаби | uk_UA |
dc.subject | dandelion flowers | uk_UA |
dc.subject | листя м`яти перцевої | uk_UA |
dc.subject | leaves of soft pepper | uk_UA |
dc.subject | квіти бузини чорної | uk_UA |
dc.subject | elderberry flowers | uk_UA |
dc.subject | ягоди бузини чорної | uk_UA |
dc.subject | elderberry berries | uk_UA |
dc.subject | желе | uk_UA |
dc.subject | jelly | uk_UA |
dc.subject | консерви | uk_UA |
dc.subject | canned food | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | pectin | uk_UA |
dc.title | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Олексів В.Р., 2018 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 621.9 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Oleksiv V.R. Development of a new kind of canned fruit with the use of medicinal herbs: the diploma of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.R. Oleksiv ; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. - Ternopil: 2018 - 7 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oleksiv_Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs.pdf | 209,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора