Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Агатоліївна-
dc.contributor.authorОлексів, Валентина Романівна-
dc.date.accessioned2018-02-14T16:23:19Z-
dc.date.available2018-02-14T16:23:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОлексів В.Р. Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / В.Р. Олексів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням лікарських рослин, для вирішення проблем збагачення раціону людського харчування, консервованими продуктами, збагаченими біологічно активними речовинами та речовинами з лікувальними властивостями, з метою профілактики і лікування. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів з лікарських рослин. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням квіток кульбаби, листя м`яти перцевої, квіток та ягід бузини чорної.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectквіти кульбабиuk_UA
dc.subjectdandelion flowersuk_UA
dc.subjectлистя м`яти перцевоїuk_UA
dc.subjectleaves of soft pepperuk_UA
dc.subjectквіти бузини чорноїuk_UA
dc.subjectelderberry flowersuk_UA
dc.subjectягоди бузини чорноїuk_UA
dc.subjectelderberry berriesuk_UA
dc.subjectжелеuk_UA
dc.subjectjellyuk_UA
dc.subjectконсервиuk_UA
dc.subjectcanned fooduk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectpectinuk_UA
dc.titleРозробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a new kind of canned fruit using medicinal herbsuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Олексів В.Р., 2018uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc621.9uk_UA
dc.identifier.citationenOleksiv V.R. Development of a new kind of canned fruit with the use of medicinal herbs: the diploma of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.R. Oleksiv ; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. - Ternopil: 2018 - 7 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleksiv_Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs.pdf209,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора