Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-7 зі 7 (час пошуку: 0.008 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2020
30-гру-2020
Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу
Мурин, Тетяна Євгенівна
;
Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів
Кадило, Наталія Василівна
;
Kadylo N.V.
Master Thesis
2019
1-січ-2020
Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу
Павлусик, Петро Михайлович
;
Pavlusyk P.M.
Master Thesis
2019
1-січ-2020
Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягід
Сеник, Віталій Андрійович
;
Senyk V.A.
Thesis Abstract
гру-2018
20-гру-2018
Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників
Ванат, Галина Романівна
Master Thesis
2020
30-гру-2020
Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку
Власов, Валентин Васильович
;
Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis
2019
1-січ-2020
Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу
Стайоха, Богдан Олександрович
;
Stayoha B.A.
Розкриття
за авторами
1
Kadylo N.V.
1
Muryn, Tetiana Yevhenivna
1
Pavlusyk P.M.
1
Senyk V.A.
1
Stayoha B.A.
1
Vlasov, Valentyn Vasylovych
1
Ванат, Галина Романівна
1
Власов, Валентин Васильович
1
Кадило, Наталія Василівна
1
Мурин, Тетяна Євгенівна
1
Павлусик, Петро Михайлович
1
Сеник, Віталій Андрійович
1
Стайоха, Богдан Олександрович
за темами
7
181
7
харчові технології
4
freezing
4
заморожування
4
соковіддача
3
664.85
3
juice yield
2
664.8
2
blanching
2
heating up
2
бланшування
2
нагрівання
2
НВЧ-обробка
2
обробка НВЧ струмами
2
обробка НВЧ-хвилями
1
apples
1
apricots
1
cherry plum
1
frozen strawberries
1
heating up,
.
далі >
за датою випуску
2
2020
4
2019
1
2018
за типом вмісту
6
Master Thesis
1
Thesis Abstract
за мовами
7
uk