Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23289

Tytuł: Піноутворення у виробництві морозива
Inne tytuły: Foaming in the ice cream production
Authors: Притулюк, Н. В.
Prytuliuk, N. V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Притулюк Н. В. Піноутворення у виробництві морозива / Н. В. Притулюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Prytuliuk N. V. (2017) Pinoutvorennia u vyrobnytstvi morozyva [Foaming in the ice cream production]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 159 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 3
Data wydania: 16-lis-2017
Date of entry: 25-sty-2018
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 663.674
Strony: 1
Zakres stron: 159
Główna strona: 159
Strona końcowa: 159
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23289
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Wykaz piśmiennictwa: 1. Мороженое и замороженные десерты / Маршал Р., Гофф Г., Гартел Р. – Перев.с англ.под ред. В.И. Василевського. – Спб.: Профессия, 2005. – 376 с.
2. Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В., Соловьева Л.Н. Справочник по производству мороженого. – М.: ДеЛи принт, 2004. – 798 с.
3. Оленев Ю.А. Структурные элементы смесей и мороженого // Молочная промышленность. – 2003. – №3. – С.53-54; 2003. – №5. – С.52-54.
References: 1. Morozhenoe i zamorozhennye deserty, Marshal R., Hoff H., Hartel R, Perev.s anhl.ed. V.I. Vasilevskoho, Spb., Professiia, 2005, 376 p.
2. Olenev Iu.A., Tvorohova A.A., Kazakova N.V., Soloveva L.N. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, M., DeLi print, 2004, 798 p.
3. Olenev Iu.A. Strukturnye elementy smesei i morozhenoho, Molochnaia promyshlennost, 2003, No 3, P.53-54; 2003, No 5, P.52-54.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi