Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23289

Název: Піноутворення у виробництві морозива
Další názvy: Foaming in the ice cream production
Autoři: Притулюк, Н. В.
Prytuliuk, N. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Притулюк Н. В. Піноутворення у виробництві морозива / Н. В. Притулюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Prytuliuk N. V. (2017) Pinoutvorennia u vyrobnytstvi morozyva [Foaming in the ice cream production]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 159 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Datum vydání: 16-lis-2017
Date of entry: 25-led-2018
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 663.674
Number of pages: 1
Page range: 159
Start page: 159
End page: 159
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23289
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Мороженое и замороженные десерты / Маршал Р., Гофф Г., Гартел Р. – Перев.с англ.под ред. В.И. Василевського. – Спб.: Профессия, 2005. – 376 с.
2. Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В., Соловьева Л.Н. Справочник по производству мороженого. – М.: ДеЛи принт, 2004. – 798 с.
3. Оленев Ю.А. Структурные элементы смесей и мороженого // Молочная промышленность. – 2003. – №3. – С.53-54; 2003. – №5. – С.52-54.
References (International): 1. Morozhenoe i zamorozhennye deserty, Marshal R., Hoff H., Hartel R, Perev.s anhl.ed. V.I. Vasilevskoho, Spb., Professiia, 2005, 376 p.
2. Olenev Iu.A., Tvorohova A.A., Kazakova N.V., Soloveva L.N. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, M., DeLi print, 2004, 798 p.
3. Olenev Iu.A. Strukturnye elementy smesei i morozhenoho, Molochnaia promyshlennost, 2003, No 3, P.53-54; 2003, No 5, P.52-54.
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.