Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23289

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПритулюк, Н. В.-
dc.contributor.authorPrytuliuk, N. V.-
dc.coverage.temporal16-17 листопада 2017 року-
dc.coverage.temporal16-17 November 2017-
dc.date.accessioned2018-01-25T13:58:45Z-
dc.date.available2018-01-25T13:58:45Z-
dc.date.created2017-11-16-
dc.date.issued2017-11-16-
dc.identifier.citationПритулюк Н. В. Піноутворення у виробництві морозива / Н. В. Притулюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).-
dc.identifier.isbn978-966-305-086-7-
dc.identifier.isbn978-966-305-087-4-
dc.identifier.isbn978-966-305-088-1-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23289-
dc.format.extent159-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
dc.relation.ispartofBook of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"-
dc.titleПіноутворення у виробництві морозива-
dc.title.alternativeFoaming in the ice cream production-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc663.674-
dc.relation.references1. Мороженое и замороженные десерты / Маршал Р., Гофф Г., Гартел Р. – Перев.с англ.под ред. В.И. Василевського. – Спб.: Профессия, 2005. – 376 с.-
dc.relation.references2. Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В., Соловьева Л.Н. Справочник по производству мороженого. – М.: ДеЛи принт, 2004. – 798 с.-
dc.relation.references3. Оленев Ю.А. Структурные элементы смесей и мороженого // Молочная промышленность. – 2003. – №3. – С.53-54; 2003. – №5. – С.52-54.-
dc.relation.referencesen1. Morozhenoe i zamorozhennye deserty, Marshal R., Hoff H., Hartel R, Perev.s anhl.ed. V.I. Vasilevskoho, Spb., Professiia, 2005, 376 p.-
dc.relation.referencesen2. Olenev Iu.A., Tvorohova A.A., Kazakova N.V., Soloveva L.N. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, M., DeLi print, 2004, 798 p.-
dc.relation.referencesen3. Olenev Iu.A. Strukturnye elementy smesei i morozhenoho, Molochnaia promyshlennost, 2003, No 3, P.53-54; 2003, No 5, P.52-54.-
dc.identifier.citationenPrytuliuk N. V. (2017) Pinoutvorennia u vyrobnytstvi morozyva [Foaming in the ice cream production]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 159 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
dc.citation.volume3-
dc.citation.spage159-
dc.citation.epage159-
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.