Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22625
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-12T12:31:07Z | - |
dc.date.available | 2017-12-12T12:31:07Z | - |
dc.date.issued | 2017-09 | - |
dc.identifier.citation | Кравець О.І. Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництва / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик // II Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» 5-7 верес. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – С. 61-62. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22625 | - |
dc.description | Відділення білка із сироватки перед її потраплянням у стічні води покращить умови їх подальшої очистки, адже традиційним способом очистка рідких відходів є аеробна технологія, яка ефективна лише при умові низької концентрації органічних речовин. | uk_UA |
dc.description.abstract | Враховуючи те, що сильна забруднююча дія сироватки спричинена вмістом органічних речовин, можна припустити, що зменшити рівень забруднення навколишнього середовища можна шляхом застосування процесу очистки сироватки від дисперсних частинок білка. | uk_UA |
dc.format.extent | 61-62 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | очистка молочної сироватки | uk_UA |
dc.subject | відходи | uk_UA |
dc.subject | зменшення забруднення навколишнього середовища | uk_UA |
dc.subject | молочна сироватка | uk_UA |
dc.subject | очистка | uk_UA |
dc.title | Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництва | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Кравець О.І., Шинкарик М.М., 2017 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Київ | uk_UA |
dc.format.pages | 2 | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirn 1.pdf | 95,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
zbirn_61-62.pdf | 145 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
zbirn_61-62.djvu | 17,99 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
zbirn_61-62__COVER.png | 366,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора