Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094

Tytuł: Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння
Inne tytuły: Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process
Authors: Мельнічук, О.
Юкало, В.
Корнутяк, О.
Melnichuk, O.
Yukalo, V.
Kornutyak, O.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Мельнічук О. Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння / О. Мельнічук, В. Юкало, О. Корнутяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 91. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Melnichuk O., Yukalo V., Kornutyak O. (2017) Vplyv sortovykh kharakterystyk tomativ na protses sushinnia [Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 91 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.8.047
Strony: 1
Zakres stron: 91
Główna strona: 91
Strona końcowa: 91
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi