Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094
Заглавие: | Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння |
Други Заглавия: | Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process |
Автори: | Мельнічук, О. Юкало, В. Корнутяк, О. Melnichuk, O. Yukalo, V. Kornutyak, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння / О. Мельнічук, В. Юкало, О. Корнутяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 91. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Melnichuk O., Yukalo V., Kornutyak O. (2017) Vplyv sortovykh kharakterystyk tomativ na protses sushinnia [Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 91 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 |
Date of entry: | 28-Окт-2017 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.8.047 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 91 |
Start page: | 91 |
End page: | 91 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Melnichuk_O-Influence_of_sorts_characteristics_91.pdf | 277,73 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_Melnichuk_O-Influence_of_sorts_characteristics_91.djvu | 16,26 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_Melnichuk_O-Influence_of_sorts_characteristics_91__COVER.jpg | 170,2 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.