Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094

Titulua: Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння
Beste titulu batzuk: Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process
Egilea: Мельнічук, О.
Юкало, В.
Корнутяк, О.
Melnichuk, O.
Yukalo, V.
Kornutyak, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння / О. Мельнічук, В. Юкало, О. Корнутяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 91. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Melnichuk O., Yukalo V., Kornutyak O. (2017) Vplyv sortovykh kharakterystyk tomativ na protses sushinnia [Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 91 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Gordailuaren-data: 11-Oct-2017
Date of entry: 28-Oct-2017
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.8.047
Number of pages: 1
Page range: 91
Start page: 91
End page: 91
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.