Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076
Tytuł: | Формирование молочного рынка Республики Беларусь |
Inne tytuły: | Formation of the milk market of the Republic of Belarus |
Authors: | Labkov, Sergey Лабков, Сергей |
Akcesoria: | Могилевский Государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Cytat: | Лабков С. Формирование молочного рынка Республики Беларусь / Сергей Лабков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 67–68. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Labkov S. (2017) Formirovanie molochnoho rynka Respubliki Belarus [Formation of the milk market of the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 67-68 [in Russian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 358.1 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 67-68 |
Główna strona: | 67 |
Strona końcowa: | 68 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68.pdf | 474,55 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68.djvu | 25,89 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68__COVER.jpg | 155,71 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi