Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076
Заглавие: | Формирование молочного рынка Республики Беларусь |
Други Заглавия: | Formation of the milk market of the Republic of Belarus |
Автори: | Labkov, Sergey Лабков, Сергей |
Affiliation: | Могилевский Государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Лабков С. Формирование молочного рынка Республики Беларусь / Сергей Лабков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 67–68. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Labkov S. (2017) Formirovanie molochnoho rynka Respubliki Belarus [Formation of the milk market of the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 67-68 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 |
Date of entry: | 28-Окт-2017 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 358.1 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 67-68 |
Start page: | 67 |
End page: | 68 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68.pdf | 474,55 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68.djvu | 25,89 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68__COVER.jpg | 155,71 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.