Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076

Název: Формирование молочного рынка Республики Беларусь
Další názvy: Formation of the milk market of the Republic of Belarus
Autoři: Labkov, Sergey
Лабков, Сергей
Affiliation: Могилевский Государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Лабков С. Формирование молочного рынка Республики Беларусь / Сергей Лабков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 67–68. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Labkov S. (2017) Formirovanie molochnoho rynka Respubliki Belarus [Formation of the milk market of the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 67-68 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 11-říj-2017
Date of entry: 28-říj-2017
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 358.1
Number of pages: 2
Page range: 67-68
Start page: 67
End page: 68
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.