Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorLabkov, Sergey
dc.contributor.authorЛабков, Сергей
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:30Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:30Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationЛабков С. Формирование молочного рынка Республики Беларусь / Сергей Лабков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 67–68. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076-
dc.format.extent67-68
dc.language.isoru
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleФормирование молочного рынка Республики Беларусь
dc.title.alternativeFormation of the milk market of the Republic of Belarus
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc358.1
dc.identifier.citationenLabkov S. (2017) Formirovanie molochnoho rynka Respubliki Belarus [Formation of the milk market of the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 67-68 [in Russian].
dc.contributor.affiliationМогилевский Государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage67
dc.citation.epage68
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.