このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264
タイトル: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
著者: Джур, Ярослава Богданівна
Назарко, Ірина Степанівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладачі к.пед н Назарко І.С., ст викладач Джур Я.Б.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 21с.
発行日: 5月-2017
Date of entry: 19-6月-2017
Country (code): UA
キーワード: вітаміни
водорозчинні вітаміни
вітамін С
вітамін РР
вітамін В
抄録: Визначення водорозчинних вітамінів базується на аналітичних методах і засновані на здатності деяких вітамінів вступати в реакцію з деякими реагентами з утворенням забарвлених сполук
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264
References (Ukraine): 1. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с.
2. 2. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с.
3. Щеглов Н.Г. Технология консервирования плодов и овощей. – М.: Издательство «Палеотип», 2002, - 380с.
4. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с.
5. Смоляр В.І. Харчова експертиза. - К.: Здоров’я, 2005, - 448с.
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Методичка Водорозчинні вітаміни .pdf841,06 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール