Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264
Titolo: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Autori: Джур, Ярослава Богданівна
Назарко, Ірина Степанівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладачі к.пед н Назарко І.С., ст викладач Джур Я.Б.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 21с.
Data: mag-2017
Date of entry: 19-giu-2017
Country (code): UA
Parole chiave: вітаміни
водорозчинні вітаміни
вітамін С
вітамін РР
вітамін В
Abstract: Визначення водорозчинних вітамінів базується на аналітичних методах і засновані на здатності деяких вітамінів вступати в реакцію з деякими реагентами з утворенням забарвлених сполук
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264
References (Ukraine): 1. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с.
2. 2. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с.
3. Щеглов Н.Г. Технология консервирования плодов и овощей. – М.: Издательство «Палеотип», 2002, - 380с.
4. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с.
5. Смоляр В.І. Харчова експертиза. - К.: Здоров’я, 2005, - 448с.
È visualizzato nelle collezioni:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Методичка Водорозчинні вітаміни .pdf841,06 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione