Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДжур, Ярослава Богданівна-
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна-
dc.date.accessioned2017-06-19T15:43:05Z-
dc.date.available2017-06-19T15:43:05Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладачі к.пед н Назарко І.С., ст викладач Джур Я.Б.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 21с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264-
dc.description.abstractВизначення водорозчинних вітамінів базується на аналітичних методах і засновані на здатності деяких вітамінів вступати в реакцію з деякими реагентами з утворенням забарвлених сполукen_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectвітаміниen_US
dc.subjectводорозчинні вітаміниen_US
dc.subjectвітамін Сen_US
dc.subjectвітамін РРen_US
dc.subjectвітамін Вen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»en_US
dc.relation.references1. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с.en_US
dc.relation.references2. 2. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с.en_US
dc.relation.references3. Щеглов Н.Г. Технология консервирования плодов и овощей. – М.: Издательство «Палеотип», 2002, - 380с.en_US
dc.relation.references4. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с.en_US
dc.relation.references5. Смоляр В.І. Харчова експертиза. - К.: Здоров’я, 2005, - 448с.en_US
dc.coverage.countryUAen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка Водорозчинні вітаміни .pdf841,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора