Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Джур, Ярослава Богданівна | - |
dc.contributor.author | Назарко, Ірина Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-19T15:43:05Z | - |
dc.date.available | 2017-06-19T15:43:05Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладачі к.пед н Назарко І.С., ст викладач Джур Я.Б.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 21с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21264 | - |
dc.description.abstract | Визначення водорозчинних вітамінів базується на аналітичних методах і засновані на здатності деяких вітамінів вступати в реакцію з деякими реагентами з утворенням забарвлених сполук | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | вітаміни | en_US |
dc.subject | водорозчинні вітаміни | en_US |
dc.subject | вітамін С | en_US |
dc.subject | вітамін РР | en_US |
dc.subject | вітамін В | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | en_US |
dc.relation.references | 1. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с. | en_US |
dc.relation.references | 2. 2. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с. | en_US |
dc.relation.references | 3. Щеглов Н.Г. Технология консервирования плодов и овощей. – М.: Издательство «Палеотип», 2002, - 380с. | en_US |
dc.relation.references | 4. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с. | en_US |
dc.relation.references | 5. Смоляр В.І. Харчова експертиза. - К.: Здоров’я, 2005, - 448с. | en_US |
dc.coverage.country | UA | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка Водорозчинні вітаміни .pdf | 841,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора