Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-25 зі 25 (час пошуку: 0.073 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
-201820-чер-2019Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання».Островська, Галина Йосипівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
Handbook20211-лип-2021Управління конкурентоспроможністюСтойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Handbook20211-лип-2021Стандартизація, сертифікація, метрологіяСтойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations6-гру-20198-тра-2020Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло Дмитрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович
Book201711-тра-2017Курс лекцій з дисципліни «Екологічне управління та безпека бізнесу»Андрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна
Book11-тра-201711-тра-2017Управління конкурентоспроможністюСтойко, Ігор Іванович
Learning Object201822-чер-2018Стандартизація, сертифікація та метрологіяСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations201824-гру-2018Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання»Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина Йосипівна; Стойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20207-лип-2020Науково-педагогічна практика магістрів. Програма і методичні рекомендації.Андрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendationsлис-201724-січ-2018Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю»Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20175-гру-2017Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович
Methodical recommendations20207-лип-2020Переддипломна практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїАндрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Островська, Галина Йосипівна
Learning Object30-чер-201630-чер-2016Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу «Управління конкурентоспроможністю»Стойко, Ігор Іванович
Learning Object29-чер-201629-чер-2016Управління інноваціямиСтойко, Ігор Іванович
Handbook20236-чер-2023Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести).Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Handbook20236-чер-2023Стандартизація, сертифікація, метрологія (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести, нормативні документи)Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations20236-чер-2023Методичні рекомендації до самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Управління інноваціями» для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20236-чер-2023Методичні рекомендації до самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Управління конкурентоспроможністю» для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Handbook20236-чер-2023Методичні вказівки до самостійної роботи та практичних занять з вивчення курсу «Стандартизація, сертифікація та метрологія» для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» усіх форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations202113-гру-2021Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Шерстюк, Роман Петрович; Sherstiuk, Roman; Малюта, Людмила Ярославівна; Maliuta, Liudmyla; Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, Igor
Learning Object201523-вер-2016Методичні вказівки для розв’язування тестових екзаменаційних завдань з фаху освітньо-професійної програми підготовки фахівця ОКР «Магістр» спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю» (друге доповнене видання)Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Вовк, Юрій Ярославович; Вовк, Ірина Петрівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Нагорняк, Галина Степанівна; Паляниця, Віктор Анатолійович; Стойко, Ігор Іванович; Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object30-чер-201630-чер-2016Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Управління конкурентоспроможністю фірми» для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент підприємницької діяльності» усіх форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Learning Object30-чер-201630-чер-2016Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу «Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів» для студентів усіх форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Monograph202129-чер-2021Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішенняШерстюк, Роман Петрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович
Proceedings Bookбер-20246-бер-2024Інклюзивна університетська освіта в україні: реалії і можливості навчання ветеранів війни з особливими потребамиШерстюк, Роман Петрович; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович
Результати 1-25 зі 25 (час пошуку: 0.073 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі