Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22563

Назва: Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Автори: Владимир, Ольга Михайлівна
Дудкін, Павло Дмитрович
Мельник, Лілія Миколаївна
Стойко, Ігор Іванович
Андрушків, Богдан Миколайович
Бібліографічний опис: Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2017. – 52 с..
Дата публікації: 2017
Країна (код): UA
Теми: 24
готельно-ресторанна справа
сфера обслуговування
241
Кількість сторінок: 52
Зміст: РОЗДІЛ 1 Загальні положення до програми та методичних вказівок...4 1.1 Загальні положення...4 1.2 Мета, завдання та результати проходження практики «Вступ до фаху»...6 РОЗДІЛ 2. Організація проведення практики... 9 2.1 Передорганізаційні дії...9 2.2 Бази проходження практики ... Рисунки...10 2.3 Рекомендований графік проходження практики... посилання... 11 2.4 Керівництво практикою...11 РОЗДІЛ 3 програма і зміст ознайомчої практики «Вступ до фаху»...16 РОЗДІЛ 4 Вимоги до оформлення звіту про проходження практки...19 4.1 Основна частина...19 4.2 Зміст і структура звіту...20 4.3 Ілюстрації...25 4.4 Таблиці, формули, посилання...27 4.5 Нумерація...29 4.6 Додатки...30 Додатки... 32
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22563
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod_praktyka.docx304,04 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити
Metod_praktyka.djvu487,88 kBDjVuПереглянути/відкрити
Metod_praktyka.pdf698,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Metod_praktyka__COVER.png156,93 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора