Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22563
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Владимир, Ольга Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Дудкін, Павло Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Мельник, Лілія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Стойко, Ігор Іванович | - |
dc.contributor.author | Андрушків, Богдан Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-05T20:29:20Z | - |
dc.date.available | 2017-12-05T20:29:20Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання / укл. : О.М. Владимир , П.Д. Дудкін , Л.М. Мельник , І.І. Стойка та інші. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2017. – 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22563 | - |
dc.description.tableofcontents | РОЗДІЛ 1 Загальні положення до програми та методичних вказівок...4 1.1 Загальні положення...4 1.2 Мета, завдання та результати проходження практики «Вступ до фаху»...6 РОЗДІЛ 2. Організація проведення практики... 9 2.1 Передорганізаційні дії...9 2.2 Бази проходження практики ... Рисунки...10 2.3 Рекомендований графік проходження практики... посилання... 11 2.4 Керівництво практикою...11 РОЗДІЛ 3 програма і зміст ознайомчої практики «Вступ до фаху»...16 РОЗДІЛ 4 Вимоги до оформлення звіту про проходження практки...19 4.1 Основна частина...19 4.2 Зміст і структура звіту...20 4.3 Ілюстрації...25 4.4 Таблиці, формули, посилання...27 4.5 Нумерація...29 4.6 Додатки...30 Додатки... 32 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 24 | - |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | - |
dc.subject | сфера обслуговування | - |
dc.subject | 241 | - |
dc.title | Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | - |
dc.format.pages | 52 | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metod_praktyka.docx | 304,04 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити | |
Metod_praktyka.djvu | 487,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Metod_praktyka.pdf | 698,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Metod_praktyka__COVER.png | 156,93 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора