Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22563

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВладимир, Ольга Михайлівна-
dc.contributor.authorДудкін, Павло Дмитрович-
dc.contributor.authorМельник, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorСтойко, Ігор Іванович-
dc.contributor.authorАндрушків, Богдан Миколайович-
dc.date.accessioned2017-12-05T20:29:20Z-
dc.date.available2017-12-05T20:29:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПрограма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання / укл. : О.М. Владимир , П.Д. Дудкін , Л.М. Мельник , І.І. Стойка та інші. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2017. – 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22563-
dc.description.tableofcontentsРОЗДІЛ 1 Загальні положення до програми та методичних вказівок...4 1.1 Загальні положення...4 1.2 Мета, завдання та результати проходження практики «Вступ до фаху»...6 РОЗДІЛ 2. Організація проведення практики... 9 2.1 Передорганізаційні дії...9 2.2 Бази проходження практики ... Рисунки...10 2.3 Рекомендований графік проходження практики... посилання... 11 2.4 Керівництво практикою...11 РОЗДІЛ 3 програма і зміст ознайомчої практики «Вступ до фаху»...16 РОЗДІЛ 4 Вимоги до оформлення звіту про проходження практки...19 4.1 Основна частина...19 4.2 Зміст і структура звіту...20 4.3 Ілюстрації...25 4.4 Таблиці, формули, посилання...27 4.5 Нумерація...29 4.6 Додатки...30 Додатки... 32-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject24-
dc.subjectготельно-ресторанна справа-
dc.subjectсфера обслуговування-
dc.subject241-
dc.titleПрограма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняuk_UA
dc.typeMethodical recommendations-
dc.format.pages52-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod_praktyka.docx304,04 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити
Metod_praktyka.djvu487,88 kBDjVuПереглянути/відкрити
Metod_praktyka.pdf698,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Metod_praktyka__COVER.png156,93 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора