Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666
Назва: | Соковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскуса |
Інші назви: | Preparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extract |
Автори: | Хома, О. М. Усатюк, С. І. Khoma, O. M. Usatyuk, S. I. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Хома О. М. Соковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскуса / О. М. Хома, С. І. Усатюк // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 297. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Khoma O. M., Usatyuk S. I. (2014) Sokovmisnyi napii na osnovi molochnoi syrovatky ta ekstraktu hibiskusa [Preparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extract]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 297 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 19-лис-2014 |
Дата внесення: | 1-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19-20 листопада 2014 року 19-20 November 2014 |
УДК: | 663.225 |
Діапазон сторінок: | 297 |
Початкова сторінка: | 297 |
Кінцева сторінка: | 297 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666 |
Перелік літератури: | 1.І.В. Сирохман, В.М. Завгородня. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення.-К.: Центр учбової літератури, 2007. – 543с. |
References: | 1.I.V. Syrokhman, V.M. Zavhorodnia. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia.-K., Tsentr uchbovoi literatury, 2007, 543p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Khoma_O_M-Preparation_of_juice_based_297.pdf | 235,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Khoma_O_M-Preparation_of_juice_based_297.djvu | 17,04 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Khoma_O_M-Preparation_of_juice_based_297__COVER.jpg | 209,87 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.