Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666

Tytuł: Соковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскуса
Inne tytuły: Preparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extract
Authors: Хома, О. М.
Усатюк, С. І.
Khoma, O. M.
Usatyuk, S. I.
Akcesoria: Національний університет харчових технологій, Україна
Cytat: Хома О. М. Соковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскуса / О. М. Хома, С. І. Усатюк // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 297. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Khoma O. M., Usatyuk S. I. (2014) Sokovmisnyi napii na osnovi molochnoi syrovatky ta ekstraktu hibiskusa [Preparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extract]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 297 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 19-lis-2014
Date of entry: 1-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
UDC: 663.225
Zakres stron: 297
Główna strona: 297
Strona końcowa: 297
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666
Wykaz piśmiennictwa: 1.І.В. Сирохман, В.М. Завгородня. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення.-К.: Центр учбової літератури, 2007. – 543с.
References: 1.I.V. Syrokhman, V.M. Zavhorodnia. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia.-K., Tsentr uchbovoi literatury, 2007, 543p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi