Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХома, О. М.uk
dc.contributor.authorУсатюк, С. І.uk
dc.contributor.authorKhoma, O. M.uk
dc.contributor.authorUsatyuk, S. I.uk
dc.coverage.temporal19-20 листопада 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal19-20 November 2014uk
dc.date.accessioned2016-02-01T18:00:36Z-
dc.date.available2016-02-01T18:00:36Z-
dc.date.created2014-11-19uk
dc.date.issued2014-11-19uk
dc.identifier.citationХома О. М. Соковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскуса / О. М. Хома, С. І. Усатюк // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 297. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666-
dc.format.extent297uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofCollection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"uk
dc.titleСоковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскусаuk
dc.title.alternativePreparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extractuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc663.225uk
dc.relation.references1.І.В. Сирохман, В.М. Завгородня. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення.-К.: Центр учбової літератури, 2007. – 543с.uk
dc.relation.referencesen1.I.V. Syrokhman, V.M. Zavhorodnia. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia.-K., Tsentr uchbovoi literatury, 2007, 543p.uk
dc.identifier.citationenKhoma O. M., Usatyuk S. I. (2014) Sokovmisnyi napii na osnovi molochnoi syrovatky ta ekstraktu hibiskusa [Preparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extract]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 297 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.spage297uk
dc.citation.epage297uk
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.