Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хома, О. М. | uk |
dc.contributor.author | Усатюк, С. І. | uk |
dc.contributor.author | Khoma, O. M. | uk |
dc.contributor.author | Usatyuk, S. I. | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 листопада 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 November 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-01T18:00:36Z | - |
dc.date.available | 2016-02-01T18:00:36Z | - |
dc.date.created | 2014-11-19 | uk |
dc.date.issued | 2014-11-19 | uk |
dc.identifier.citation | Хома О. М. Соковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскуса / О. М. Хома, С. І. Усатюк // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 297. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666 | - |
dc.format.extent | 297 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" | uk |
dc.title | Соковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскуса | uk |
dc.title.alternative | Preparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extract | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 663.225 | uk |
dc.relation.references | 1.І.В. Сирохман, В.М. Завгородня. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення.-К.: Центр учбової літератури, 2007. – 543с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1.I.V. Syrokhman, V.M. Zavhorodnia. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia.-K., Tsentr uchbovoi literatury, 2007, 543p. | uk |
dc.identifier.citationen | Khoma O. M., Usatyuk S. I. (2014) Sokovmisnyi napii na osnovi molochnoi syrovatky ta ekstraktu hibiskusa [Preparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extract]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 297 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.spage | 297 | uk |
dc.citation.epage | 297 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Khoma_O_M-Preparation_of_juice_based_297.pdf | 235,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Khoma_O_M-Preparation_of_juice_based_297.djvu | 17,04 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Khoma_O_M-Preparation_of_juice_based_297__COVER.jpg | 209,87 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.